Author: on the way to wonderland
•23:23

Herkese merhaba..
Uzun zamandır adı WONDERLAND olan blogumun adını MERILYN olarak değiştirdim; yazılarımı takip eden küçük bir ‘güzel insan’ çevrem var, bu sebeple bilgilendirmeden geçmek istemedim.
Ad değişikliğindeki başlıca sebep, son zamanlarda blog dünyasını daha yakından takip edip, daha çok okumam. Farkettim şu ki, çok cazip, hayalperest ve eğlenceli olduğu için bu ‘ismin’ çok sık kullanılması.. Kafa karışıklığına ve ‘pişti’ olmaya sebep olmamak adına ad değişikliği şarttı.
Peki yeni isim ne olacaktı?
MERILYN’in küçük, komik bir hikayesi var.. O kadar komik ki, içime işledi ve bir dönem MSN’de nickim haline geldi.
Hikaye şu: Beril bir gün Starbucks’a gider ve bir Latte sipariş eder. Beril’e adını sorarlar ve Beril cevaplar. Standın yanından peçete, şeker ve karıştırıcı aldıktan sonra kahvesini beklemeye başlar. Neyse, aradan 1buçuk dakika geçer ve Beril bardak elinde ilerlerken kahkaha tufanına tutulur [maalesef yanında kimse yokken hem de :)]. Çünkü bardağın üzerinde Beril yerine MERILYN yazmaktadır!!
Bugün, blogumun adını yüzümde büyük bir gülümsemeyle değiştirirken, Starbucks çalışanı bu arkadaşa bana yeni bir nick kazandırdığı için teşekkürü borç bilirim :).
Yine de:
Still on the way to Wonderland!
En kısa sürede yeniden görüşmek üzere…
This entry was posted on 23:23 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: